Előfizetői tartalom

Tőzsdére jönnek az alternatív bankok: nagy bukta vagy sikersztori lesz ebből?

Egy online platformon pillanatok alatt hitelt veszel fel, amit egy magánszemély finanszíroz a másik oldalon, a közvetítő pedig jutalékot kap azért, mert összehozott titeket. Így néz ki a személyek közötti, P2P hitelezés. A terület nagy sztárjai közül többen is tőzsdére mennének, ráadásul sok milliárd dolláros piaci érték mellett. Összegyűjtöttük, kik készülnek tőzsdére, és az eddigi alternatív bankok hogyan szerepeltek a tőzsdei kereskedésben.

Hitelezés 2018 A hazai hitelezők, bankok helyzetéről szól Hitelezés 2018 konferenciánk, ne maradjon le a rendezvényről! Információ és jelentkezés A P2P hitelezés körüli felhajtás már nem olyan hatalmas, mint mondjuk 2 évvel ezelőtt, amikor a bankok a személyek közötti hitelezők exponenciális növekedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés