Tőzsdére visznek egy bitcoinbányász céget

2018. május 17. 09:22    
nyomtatás
 
Tőzsdei bevezetésre készül a Canaan Creative, egy kriptobányászgépeket építő és értékesítő vállalat - írja a Bloomberg.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Az IPO-val körülbelül 1 milliárd dollárnyi tőkét tervez bevonni a Canaan, a tőzsdei bevezetést a Morgan Stanley, a Deutsche Bank, a Credit Suisse és a CMB International Capital szponzorálja. Várhatóan júliustól lehet majd kereskedni a Canaan papírjaival. Ez lesz az első olyan alkalom, hogy egy kriptopénzekkel foglalkozó céget bevezetnek a hongkongi tőzsdére.

A hangcsoui cég 1,3 milliárd jüan (205 millió dollár) árbevételt szervett tavaly, a világ második legnagyobb bányászati eszközökkel foglalkozó cége a Bitmain mögött. A bitcoinbányász eszközök 15%-át a Canaan értékesíti a világon.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium