FONTOS Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat
 
Előfizetői tartalom

Újabb iparágat forgat fel fenekestül a technológiai forradalom

Portfolio
Az előrejelzések szerint a blockchain technológia piaca a tavalyi 411,5 millió dollárról 7,7 milliárd dollárra, tehát közel húszszorosára nőhet 2022-re, miután a banki, pénzügyi és biztosítási szektorban is rekord sebességgel terjed a technológia használata. Hasonló forradalmat robbanthat ki a blockchain a logisztikában, azon belül is elsősorban az ellátási láncban. A mai ellátási lánc rendkívül komplex, terméktől függően több száz állomást, földrajzi helyszínt, vállalkozást és egyént magába foglalhat, de a transzparencia hiánya, a bürokrácia, a rengeteg papírmunka a technológiai fejlődés ellenére is jellemzi az ellátási láncokat. Jó hír, hogy a blockchain mára a logisztika szinte minden területén felütötte fejét, ennek köszönhetően az okosszerződések, az IoT és a digitalizáció már ebben az iparágban sem ismeretlen fogalmak többé.

Smart Logistics 2018 Arról, hogy milyen szerepet tölt be a logisztikában a digitalizáció, a blockchain és az IoT, szó lesz a Portfolio április 19-ei Smart Logistics 2018 konferenciáján. Ne maradj le róla, jelentkezz még ma! Információ és jelentkezés Mi a baj a mai ellátási lánccal?Több száz éve az ellátási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés