Előfizetői tartalom

Valakik milliárdokat ölnek a készpénz totális kinyírásába

A befektetők az egész világon megőrülnek a fizetési iparág cégeiért: 2017 rekordév volt a felvásárlások terén, ráadásul az év eddigi részében nagyobb értékben történtek felvásárlások a szektorban, mint tavaly egész évben. A kockatőkések öntik a pénzt a szektorba, a tőzsdén forgó cégek részvényeinek árfolyama pedig száguld, és nem véletlenül. Aki buborékra gyanakszik, jobb, ha számba veszi, hogy a nagy fejlett piacokon is óriási bővülési lehetőséget jelent, hogy még mindig készpénzben úsznak a gazdaságok.

Portfolio Banking Technology 2018 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Banking Technology konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés A befektetők figyelmét nem véletlenül ragadta meg a fizetési szektor, ugyanis hatalmas növekedés előtt áll a terület, és az eddig elért eredmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés