Előfizetői tartalom

Vigyázz! Rengetegen bedőlnek ennek az 5 kriptopénzes csalásnak

Portfolio
Mesés vagyonokra lehetett szert tenni a kriptopénzeknek köszönhetően, ha valaki időben beszállt, a virtuális devizákkal való kereskedés népszerűsödésével együtt azonban a csalók is tömegével jelentek meg a piacon. A Forbes összeszedett ötféle kriptopénzes csalást, melyekkel érdemes vigyázni, ha az ember virtuális devizákkal kereskedik. Ezek a sémák kiválóan bizonyítják, hogy miért is különösen veszélyes ezen a szabályozatlan piacon kereskedni.

David Veksler, a WalletRecovery.info szakértője öt fő kriptopénzes csalást azonosított: Hamis "bányászmegbízások": sokaknak nincs kedve, kellő erőforrása és megfelelő szakértelme ahhoz, hogy otthon kriptót bányásszon, az ilyen befektetőkre vadásznak az olyan cégek, mint a Magyarországon is népszerű, már bedőlt Invia World. Az ilyen vállalatok értékesítői azt hazudják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés