Itt a megállapodás: 14,5%-os emelést kapnak a hatvani Bosch dolgozói

2019. február 11. 18:14  english version   
nyomtatás
 
Megszületett az egyéves bérmegállapodás a hatvani Robert Bosch gyár dolgozói és a vezetőség közt - számol be a Mérce. A tervezetet az ÉTMOSz szakszervezet tagjainak 75%-a támogatta.


A szakszervezet képviselőjének elmondása szerint 14,5%-os, minimum bruttó 34 ezer forintos béremelést kapnak a vállalat fizikai dolgozói, ezen kívül lojalitási és jelenléti bónuszt is jár majd nekik. A bruttó cafeteria keret nem változik, egyes támogatások és bónuszok pedig megszűnnek vagy csökkennek, teret teremtve annak, hogy "ahelyett, hogy kevesen kapnak sokat, inkább sokan kapjanak keveset."

"Ez drága megállapodás volt" - mondta állítólag a tárgyalások végeztével a vállalat igazgatója.

Közben a miskolci SEG Automotive gyár továbbra sem hajlandó sztrájktárgyalásokba bocsátkozni az ÉTMOSz-szal, pedig múlt csütörtökön a szakszervezet kétórás figyelmeztető sztrájkot tartott - ismerteti a portál.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium