Előfizetői tartalom

Itt nyaralnak a leggazdagabbak - Nézegess képeket luxusstrandokról!

Portfolio
A TravelBird elkészítette a világ legdrágább strandjainak listáját. Azt vizsgálták, hogy mennyibe kerül egy átlagos nap a strandon, ha ott ebédelünk, sörözünk, veszünk jégkrémet, vizet és naptejet. Ezek a strandok általában nem ingyenesek és kell fizetni a napernyőért és a napágyért is, így ezeket is belekalkulálták a költségekbe. Íme a top 10.

6.-10.. 10. Seljesanden Beach, NorvégiaEgy átlagos nap ára: 60,56 euró.Forrás: Shutterstock9.Manly Beach, AusztráliaEgy átlagos nap ára: 62,03 euró.Forrás: Shutterstock8.Plage de Pampelonne, FranciaországEgy átlagos nap ára: 63,45 euró.Forrás: Shutterstock7. Main Beach, New York, USAEgy átlagos nap ára: 63,60 euró.Forrás: Shutterstock6.South Beach, Florida, USAEgy átlagos nap ára:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés