Jászai Gellért lesz a 4iG vezérigazgatója

2019. március 14. 14:00    
nyomtatás
 
A 4iG bejelentette, hogy 2019. március 18-tól Jászai Gellért lesz a társaság vezérigazgatója, miután a Zibriczki Béla vezérigazgatói munkakört érintő munkaviszonya 2019. március 14-i hatállyal közös megegyezéssel megszüntetésre került.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • A 4iG bejelentette, hogy Zibriczki Béla, mint a társaság vezérigazgatója a közte, valamint a társaság között fennálló vezérigazgatói munkakört érintő munkaviszonya 2019. március 14-i hatállyal közös megegyezéssel megszüntetésre került, Zibriczki Béla munkájára a társaság a jövőben is számít, igazgatósági tisztsége változatlanul továbbra is fennáll.
  • A társaság igazgatósága a megüresedett vezérigazgatói pozícióra 2019. év 03. hónap 18. hatállyal határozatlan időtartamra vezérigazgatóvá választotta a társaság igazgatóságának elnökét, Jászai Gellértet.
  • Jászai Gellért több, Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartozó társaságban is fontos pozíciót tölt be, Jászai Gellért a Konzum elnök-vezérigazgatói tisztsége mellett az Opus igazgatótanácsának is a tagja.
  • A 4iG mindemellett bejelentette, hogy Hetényi Márk, mint a társaság igazgatóságnak tagja tegnap 2019. március 13-i hatállyal lemondott a társaságban betöltött igazgatósági tisztségéről. A közgyűlés az éves rendes közgyűlés keretében választ új igazgatósági tagot, A lemondással a társaság igazgatósága a továbbiakban négy fővel, a rendes működés keretei között, folytatja napi munkáját.
  • A 4iG árfolyama valósággal szárnyalt az elmúlt napokban, a társaság részvényei ma 10,2 százalékot emelkedtek, míg a 4iG árfolyama idén 131,7 százalékkal került feljebb.

Jászai Gellért lesz a 4iG vezérigazgatója


(BÉT)
Címkék: 4ig, tőzsde, vállalatok

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Felpezsdül a hazai energetikai startup piac (x)

Karnyújtásnyira az akár 50 millió forint értékű MVM Edison fődíj. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Statisztikai elemző/Junior statisztikai elemző
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium