Előfizetői tartalom

Javuló eredményeket közölhet a Mol

Portfolio
Jövő hét kedden, február 20-án ismerteti 2017. negyedik negyedéves gyorsjelentését a Mol. A vállalat hagyományos elemzői konszenzusa alapján a tisztított EBITDA ezúttal elsősorban a kutatás-termelés és fogyasztói szolgáltatások üzletágaknak köszönhetően bővülhetett éves összevetésben, az üzemi és adózott eredmények pedig ugrásszerűen nőhettek.

Javuló eredményeket közölhet a MolSzinte minden fontosabb eredménysoron javulást mutathatnak éves összevetésben a Mol jövő héten várható 2017. negyedik negyedéves számai, legalábbis az elemzői konszenzus szerint. A kilenc elemző előrejelzéséin és becslésein alapuló prognózis alapján az újrabeszerzési árakkal becsült, tisztított EBITDA 5 százalékkal lehetett magasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés