Előfizetői tartalom

Jelentős növekedést vár az AutoWallis

Portfolio
A Wallis további jelentős növekedést vár a csoport autós cégeitől, miután azok tőzsdére léptek az AutoWallis Nyrt-n keresztül. Veres Tibor, a Wallis elnöke elmondta: a tőzsdei megjelenés egyik fő célja, hogy a négytagú vállalatcsoport az elmúlt közel három évtizedben elért pozícióját Magyarországon és a közép-kelet európai régióban egyaránt erősítse, piaci részesedését növelje. Cél az is, hogy az AutoWallis maximálisan kihasználja a nyilvános tőkepiac nyújtotta, a további dinamikus növekedés megvalósításához szükséges finanszírozási és tőkebevonási lehetőségeket.

Veres Tibor, a Wallis elnöke az AutoWallis hátterével kapcsolatban kiemelte: a Csoport 26 éves autós üzletágának tőzsdei megjelenésével a legjelentősebb magyar tulajdonban álló, 2017-ben közel 70 milliárd forint árbevételű cégcsoport debütál a Budapesti Értéktőzsdén. Ez nemcsak a Wallis, hanem a magyar tőkepiac szempontjából is jelentős lépés, hiszen rámutat arra, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés