Előfizetői tartalom

Jöhetnek az Amazon okos ajtócsengői

Portfolio
Videós ajtócsengőket gyártó céget vett az Amazon, azzal a céllal, hogy tovább fejlessze a házhozszállítási és az otthoni biztonsági szolgáltatásait különféle okoseszközökkel. A Reuters értesülései szerint a társaság 1 milliárd dollárt fizetett a Ringért, ami minden idők második legnagyobb felvásárlása lehetett az Amazonnál.

Az Amazon eddig nem volt túl aktív a nagy akvizíciók tekintetében, jellemzően kisebb cégeket vett meg. Az eddigi legnagyobb felvásárlása a Whole Foods tavaly bejelentett 13,7 milliárd dolláros akvizíciója volt. Az Amazon stratégiája, hogy igyekszik minden felületen vásárlókat gyűjteni és azzal a céllal gyárt eszközöket a Kindle e-könyvolvasótól a telefonon keresztül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés