Előfizetői tartalom

Jóváhagyta az MNB az Akko Invest kibocsátási tájékoztatóját

Portfolio
Jóváhagyta az MNB az Akko Invest kibocsátási tájékoztatóját, mely a társaság korábbi menedzsmentje által elindított alaptőkeemeléshez kapcsolódik. Ezzel az Akko (korábbi nevén Plotinus) átalakulásával kapcsolatos adminisztrációs folyamatok lezárultak, a menedzsment most már kizárólag a társaság új stratégiájának véglegesítésére fókuszál.

Jóváhagyta az MNB az Akko Invest kibocsátási tájékoztatójátAz Akko Invest (korábbi nevén Plotinus) januárban megválasztott igazgatósága az elmúlt hónapokban szakértők bevonásával átvizsgálta a társaságot, és végrehajtotta a szükséges intézkedéseket. Az egyik legfontosabb feladat a tavaly november 26-i rendkívüli közgyűlésen elhatározott Plotinus-alaptőkeemelés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés