Előfizetői tartalom

Jövőre a Sparnál is elindul a házhozszállítás

Portfolio
A Spar 2019 első negyedévében indíthatja el webáruházát - mondta a Világgazdaságnak Heiszler Gabriella, az áruházlánc ügyvezető igazgatója. Első lépésben Budapestre és a főváros környékére koncentrálnak a házhozszállítás terén, a cég ezt a mintát követte Ausztriában és Szlovéniában is. Az online vásárlásban magasabb az átlagos kosárérték, de a rendelt termékek összetétele is eltér - tette hozzá.

Heiszler Gabriella arról is beszélt, hogy "a fizikai állományt tekintve lényegében mindenhol munkaerőhiány van a szakképzett eladótól kezdve a hentesen át a logisztikusig, teherautó-sofőrig". Ezzel szemben boltvezetőknél alacsony a fluktuáció, területvezetői szinten pedig szinte csak nyugdíjba mennek el kollégák. A munkavállalói létszám mintegy 60 százaléka Budapesthez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés