Előfizetői tartalom

Új felsővezető a T-Mobile Macedoniánál

Portfolio
A Magyar Telekom Csoport macedóniai tagvállalata, a T-Mobile Macedonia Igazgatósága 2008. augusztus 1-jével a vállalat marketing és értékesítési vezérigazgató-helyettésévé nevezte ki Dr. Altmann Gábort, a Magyar Telekom Vállalati szolgáltatások üzletágának (T-Systems) jelenlegi üzleti stratégia és marketing igazgatóhelyettesét.

A 46 éves menedzser a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki és szakmérnöki diplomát, majd informatikai PhD fokozatot. Ezt követően megszerezte a FEANI (European Federation of National Engineering Associations) euro-mérnöki oklevelét, majd a Case Western Reserve University (Cleveland, USA) MBA diplomáját. Szakmai pályáját Ausztriában, a Schrack Telecomnál kezdte, majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés