Előfizetői tartalom

Új vezető az Interware élén

Portfolio
Új vezérigazgató kerül az Interware Szolgáltató Zrt. hazai internetszolgáltató vállalat élére, ugyanis a cég tulajdonosai úgy döntöttek, hogy korábbi terveiknek megfelelően a tulajdonosi és menedzsment funkciókat teljesen szétválasztják. A folyamat utolsó lépéseként Pámer Róbert, a cég egyik alapítója, aki a vezérigazgatói pozíciót a kezdetektől betöltötte, visszavonul a cég működésének irányításától.

Az Interware Szolgáltató Zrt. hazai internetszolgáltató vállalat tulajdonosai úgy döntöttek, hogy korábbi terveiknek megfelelően a tulajdonosi és menedzsment funkciókat teljesen szétválasztják. A folyamat utolsó lépéseként Pámer Róbert, a cég egyik alapítója, aki a vezérigazgatói pozíciót a kezdetektől betöltötte, visszavonul a cég működésének irányításától....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés