Kereskedés indikátorokkal - online előadás MA

2018. szeptember 17. 09:15    
nyomtatás
 
Érdekel a kereskedés izgalmas világa? Befektetési döntésed meghozatalához szívesen hívnál segítségül indikátorokat? Megismernéd a főbb indikátorok működését, hogy azok támogassák kereskedésed? Ha az előző kérdésekre igen a válasz, webináriumunk neked szól.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Az 1970-es években indikátor őrület tombolt Amerikában. Aki kicsit is adott magára, az gyorsan kifejlesztett egy indikátort, amelyet aztán szerényen magáról nevezett el. Így találkozhatunk olyan hangzatos nevű indikátorokkal, mint a Chaikin oszcillátor, Bollinger szalag, a Williams vagy a McClellan indikátorok.

Kereskedés indikátorokkal - online előadás MA


Az indikátorokat javarészt az árfolyamból származtatjuk, így emelkedő árfolyam esetében jellemzően emelkedő indikátorral, míg süllyedő árfolyam esetén csökkenő indikátorokkal találkozhatunk.

Az indikátorok használatával tehát nem fogjuk a jövőt látni, azonban megfelelő alkalmazásukkal előnyhöz juthatunk a kereskedés során. Segítenek továbbá a nagy hozamú beszállási pontok azonosításában is. Ha kíváncsi vagy arra, egy profi kereskedő hogyan használja az indikátorokat, előadásunk neked szól!

Regisztráció az online előadásra

Tematika
  • Bollinger szalag és használata
  • Oszcillátorok
  • Piacra lépés indikátorok támogatásával
  • Extém piacimozgások azonosítása

Jelentkezés a díjmentes előadásra

Helyszín: Az internet (online előadás)
Időpont: 2018. szeptember 17. 17:30

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium