Kereskedés medve piacon - szeminárium

2018. május 23. 10:00    
nyomtatás
 
Minden tőzsdéző akarva akaratlanul megtapasztalja, hogy az árfolyamok nemcsak fölfelé, hanem a piacok hullámzó mozgásának köszönhetően bizony lefelé is tudnak haladni.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Ha valaki kiragad egy pár hetes időszakot a grafikonon, akkor ezek a hullámok ijesztő összevisszaságban haladnak, több éves távlatokban vizsgálva a piacok mozgását azt tapasztaljuk, hogy az össze-vissza haladó hullámok bizony összességében egy meghatározott irányba , fölfelé vagy lefelé haladnak.

Regisztráció (díjmentes előadás)

Kövesd a trendet!
A kereskedő legjobb barátja a trend. Az uralkodó trend irányába kereskedve magunk mellé tudjuk állítani a valószínűségeket, így ezen egyszerű technika segítségével elérhető, hogy a nyereséges ügyleteink száma meghaladja a veszteségeseket. Igen ám, de az árfolyamok akár hosszú éveken keresztül is tudnak lefelé haladni. Tudom, ez egy 10 éve tartó emelkedő trendben nehezen hihető.

Ha valaki csak felfelé tud kereskedni, hosszú távon a piac adta lehetőségeknek csak az 50%-át tudja kihasználni. Soron következő szemináriumunkon olyan kereskedési termékekről lesz szó, melyek segítségével a csökkenő hullámok is meglovagolhatóak.

Regisztráció (díjmentes előadás)

Helyszín: 1037 Budapest, Bokor utca 23-25.
Időpont: 2018. Május 23.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium