Kereskedés zuhanó piacokon - online előadás

2019. augusztus 7. 11:50    
nyomtatás
 
Újra fokozódó kereskedelmi háború, recessziós veszélyek, hirtelen nagyot eső tőzsdei árfolyamok kifejezésekkel mostanában naponta többször is találkozik az, akit érdekel a tőzsde és a befektetések világa. Szóval megint van miért aggódni, és sokan vakarják a fejüket, hogy mitől tudott ennyire hirtelen elromlani a júliusban még nagyon optimista hangulat.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Persze a változékony árfolyamok szervesen hozzátartoznak a tőzsdék világához, csak manapság ritkábban látunk ilyen felfordulásokat, és ha vannak is, nagyon gyorsan végbemennek. Nyilván legtöbbször nem egyenes vonalban történnek a mozgások, hanem emelkedő és csökkenő hullámok sorozatából, így mindenképpen hasznos, ha tudod, hogy ilyen piaci környezetben hogyan lehet akár az árfolyamok csökkenéséből is nyereségre szert tenni.
Jelentkezés a díjmentes online előadásra

Előadás tematikája:
  • Trendvizsgálat
  • Mi az a shortolás?
  • Milyen termékekkel lehet shortolni?
  • Aktuális tőzsdei mozgások

Jelentkezés a díjmentes online előadásra

Időpont: 2019. augusztus 7. 17:30
Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

Egy 50 perces előadás csak az út kijelölésére alkalmas, de ha mélyebben is érdekel a tőzsde világa, ajánljuk figyelmedbe A sikeres tőzsdei vagyonépítés videókurzust, melyben megismerkedhetsz a passzív, indexkövető befektetési szemlélettel, az ehhez kapcsolódó módszerekkel és a konkrét termékekkel, amelyek segítségével az elmúlt 40 év tapasztalata alapján nagy valószínűséggel lenyomhatod a befektetési szektort, mindezt szuperalacsony költségek mellett teheted. Lehetőséged van kommunikálni is a kurzus oktatójával, Bence Balázzsal.
További információ és vásárlás

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

ha a trendekről és kockázatkezelésről többet szeretnél tudni, ajánljuk figyelmedbe A Sikeres Kereskedő című könyvet.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium