Kereskedés zuhanó piacokon - online előadás

2018. október 12. 10:15    
nyomtatás
 
Az elmúlt évek a száguldó árfolyamokról szóltak a világ tőzsdéin. Tőzsdézők százai nőttek fel úgy az elmúlt 10 évben, hogy a medvepiacot csak hírből ismerik. Online előadásunk felkészít arra, hogy időben azonosítsd a piaci fordulókat, és megismerj olyan termékeket, melyek segítségével az árfolyam csökkenése is meglovagolható.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Az elmúlt napok hektikus árfolyammozgása a legtöbb részvény esetében egy természetes korrekciót jelentett, semmi többet. A hosszú évekig tartó emelkedő trendet azonban előbb-utóbb felváltja a csökkenő trend, valamint mindig jöhet egy olyan mértékű korrekció, amilyenre nem számítasz, ezért a kockázatkezelés és a trendelemzés alapvető fontosságú lesz az elkövetkező hónapokban is.

Előadás tematikája:
  • Trendvizsgálat
  • Shortolási ABC
  • Kockázatkezelés alapjai


Jelentkezés a díjmentes online előadásra
Helyszín: Az internet
Időpont: 2018. október 14. 14:00 (Vasárnap)

Egy 45 perces előadás csak az út kijelölésére alkalmas, ha a trendekről és kockázatkezelésről többet szeretnél tudni, ajánljuk figyelmedbe A Sikeres Kereskedő című könyvet.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Egy év alatt több mint 200 új munkatárs a pécsi Hauniban (x)

Története legnagyobb létszámbővítését hajtotta végre a gépgyár. 

Hatvan milliárdból fejleszthetnek a hazai kkv-k (x)

Ingyen hitel a kisvállalkozások versenyképességének fejlesztésére. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium