Előfizetői tartalom

Két éve nem volt ilyen a Google-nél

Portfolio
A várakozásoktól elmaradó bevételről számolt be a Google anyavállalata, az Alphabet a harmadik negyedéves gyorsjelentésében, amire két éve nem volt példa a Reuters adatai szerint. További rossz hír, hogy a profit marzsok csökkennek, amit nem fogadtak jól a befektetők, a részvények árfolyama 4 százalékot esett az amerikai zárás utáni kereskedésben.

A negyedéves gyorsjelentés főbb pontjai: 33,74 milliárd dolláros bevételt ért el az Alphabet 2018 harmadik negyedévében, 21 százalékkal többet, mint az előző év azonos negyedévében a devizaárfolyam-változások kissé visszavetették a növekedést, konstans devizaárfolyamok mellett 22 százalékkal emelkedett volna a negyedéves bevétel év/év alapon a partnereknek továbbított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés