Előfizetői tartalom

Két kedvenc részvénye lett a hazai alapkezelőknek

Portfolio
Mérsékelt emelkedéssel zárta áprilist a BUX index és a hazai alapkezelők a következő három hónapra sem várnak jelentős elmozdulást a magyar indexben. Összességében kissé pesszimistábbak lettek a profi befektetők a rövid és a hosszú távú kilátásokkal kapcsolatban is - derül ki a Portfolio legfrissebb havi alapkezelői felméréséből. Két kedvenc papírjuk a Mol és a Richter.

Hullámzó teljesítményt mutatott a magyar tőzsde az elmúlt hónapban, míg április elején egy emelkedő trend volt a jellemző, addig a hónap második felében inkább oldalazott a BUX-index. Összességében emelkedéssel zárta az április a BUX, közel 3 százalékkal került feljebb március végéhez képest. A nemzetközi piacokat ez alatt az idő alatt az amerikai-kínai kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés