Előfizetői tartalom

Kezdődik az év mobilos eseménye: jön a Samsung új csúcsmobilja!

Portfolio
Jövő héten több mint 100 ezer embert várnak az év távközlési eseményére, Barcelonába a World Mobile Congressre. Az esemény mára annyira túlnőtte magát, hogy nem csak a mobilgyártók és a telekommunikációs cégek képviseltetik magukat, de az autógyártók, a közösségi média vállalatok és chipgyártók is részt vesznek az eseményen.

A Financial Times összeszedte az 5 legfontosabb dolgot, ami Barcelonában várható:A Samsung új csúcsmobiljaMíg az Apple mindig saját eseményt szervez az iPhone-nak, a Samsung rendszerint Barcelonában mutatja be legújabb csúcsmobilját. A dél-koreai technológiai óriás vasárnapra hívta össze a közönséget a Galaxy S9 bemutatójára, ami az ígérete szerint "újragondolja" a kamerát....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés