Előfizetői tartalom

Kiakadsz: ezoterikus isteni erőkre költött vagyonokat a Quaestor

Portfolio
Hajmeresztő részletek derültek ki arról, milyen alapon hoztak pénzügyi döntéseket a Quaestor cégcsoportnál. A jelek szerint már az is bravúros teljesítmény, hogy nem két nap alatt ment csődbe a csoport: az ügyészség közleménye szerint 72 millió forintot költöttek természtfeletti erők beavatkozását előhívó szertartásokra, mint például hindu tűzszertartásra.

Az alapügytől korábban elkülönített, pénzmosás bűntette miatt jelenleg még nyomozati szakban folyamatban lévő bűnügyben új bizonyítékokat sikerült felderíteni azzal kapcsolatban, hogy a vállalat vezetői hogyan, milyen módszerek alapján hozták a pénzügyi döntéseket - olvasható a Fővárosi Főügyészség közleményében. Ezen újabb bizonyítékok szerint, a cégcsoport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés