Előfizetői tartalom

Kiemelt ellenállásokat küzdött le a Mol, a Richter lendülete viszont elfogyott

Portfolio
A feltörekvő piacokkal kapcsolatos aggodalmak mellett a kereskedelmi háborús félelmek vetettek árnyékot a részvénypiacokra, s míg a kontinens börzéi estek, a hazai részvényindex dacolva a borús hangulattal emelkedni tudott. A Mol hétfőn fontos ellenállási zónából tört ki felfelé, az olajcég pedig ma is folytatta menetelését, míg a Richter lendülete elfogyott és a gyógyszergyártó részvényei számára folytatódott a lejtmenet.

Esnek az európai tőzsdék, miután a feltörekvő piacokkal kapcsolatos félelmek mellett a befektetők a kereskedelmi háborúval kapcsolatos kockázatok, valamint a kínai gazdaság további lassulása miatt aggódtak. A borús részvénypiaci hangulat ellenére is emelkedik a magyar tőzsde, a BUX index 7,4 milliárd forintos forgalom és 134 pontos plusz mellett 0,4 százalékkal került feljebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés