Előfizetői tartalom

Kiemelt támasz közelében a Konzum, nagyot ment ma a Takarék Jelzálogbank

Portfolio
A szerdai esés után immár a vevők diktálják az ütemet Európában, a kereskedelmi háborús félelmek mérséklődésével párhuzamosan a kontinens börzéi felfelé kapaszkodnak, a magyar tőzsde is emelkedik. A kedvező hangulat ellenére az OTP nem volt képes a 10 000 forintos szint visszafoglalására, a Konzum kiemelt támasz közelében jár, míg a Takarék Jelzálogbank részvényei a kereskedés első felének szárnyalása után továbbra is erősödnek.

A szerdai esés után enyhült a részvénypiaci feszültség, a befektetők a kereskedelmi háború helyett a hamarosan felpörgő vállalati gyorsjelentési szezonra fókuszáltak, az európai tőzsdék erősödésével párhuzamosan a magyar tőzsde is emelkedik, a BUX index 237 pontos plusz mellett 0,7 százalékkal került feljebb. A hazai blue chipek kivétel nélkül emelkednek, a Magyar Telekom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés