Előfizetői tartalom

Kiemelt támaszok alá került a Mol, életjelet adott a Magyar Telekom

Portfolio
Heves kilengések jegyében telt az elmúlt időszak a részvénypiacokon, nagyot esett a magyar tőzsde az ünnepet követő, csonka kereskedési héten, a hazai blue chipek grafikonjai is mozgalmas folytatást vetítenek előre. Megnéztük, hogy a hazai nagypapírok technikai képe alapján mire érdemes figyelni az előttünk álló hét folyamán.

MolA Mol árfolyama május végétől egészen mostanáig a zölddel jelzett emelkedő trendcsatornában haladt felfelé, az elmúlt hét esése után azonban az árfolyam a 200-napos mozgóátlag alá került, és a pénteken az emelkedő csatorna alsó trendvonala alatt zárt be a részvény. Ha nem sikerül a 2867 forintnál található alsó trendvonal fölé visszakapaszkodnia, a lejtmenet folytatódhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés