Előfizetői tartalom

Kiemelten fontos ügy lett az új miskolci akkumulátorgyár építése

Portfolio
Több, az e-mobilitás témakörébe tartozó rendeletet, illetve határozatot hozott a kormány az elmúlt napokban. Amellett, hogy a kabinet kiemelt jelentőségűvé nyilvánította a miskolci akkumulátorgyár beruházással összefüggő közigazgatási hatósági ügyeket, egyebek mellett arról is döntött, felméri, hogyan vonhatók be a kis- és középvállalkozások az e-mobilitási rendszer fejlesztésébe.

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a kormány a Miskolcon építendő akkumulátorgyár beruházással összefüggő közigazgatási hatósági ügyeket. A kabinet a Magyar Közlöny 224., december 27-i számában közölt rendelete szerint a kiemelt jelentőségű ügyekben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott látja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés