Kikerül a 'csődeljárás alatt' az Est Media nevéből

2018. április 16. 15:49    
nyomtatás
 
A Budapesti Értéktőzsde által közzétett hétfői határozat alapján kikerül a csődeljárás alatt az Est Media nevéből, miután március 20-án lezárult a társaság csődeljárása.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • A Budapesti Értéktőzsde által közzétett hétfői határozat alapján a tőzsdei terméklistát 2018 április 17-i hatállyal módosítja, amelynek értelmében az Est Media Vagyonkezelő Nyrt. "csődeljárás alatt" részvényei EST MEDIA Vagyonkezelő Nyrt. néven szerepelnek majd a Budapesti Értéktőzsde terméklistájában.
  • Az Est Media március 14-én arról tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy a Fővárosi Ítélőtábla elutasította a Nemzeti Adó- és Vámhivatal fellebbezését és megállapította, a társaság 2017. szeptember 19-én megkötött csődegyezsége mindenben megfelel a jogszabályoknak. Ezért a Fővárosi Törvényszék korábbi, a társaság csődegyezséget jóváhagyó és a csődeljárást befejezetté nyilvánító végzését a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta.
  • A Fővárosi Törvényszék ezt követően március 20-án közzétette a Cégközlönyben végzését, amely szerint az Est Media csődegyezségét jóváhagyta és a csődeljárást befejezetté nyilvánította.

Kikerül a


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Portfólió menedzser
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium