Előfizetői tartalom

Kilenc éve nem csinált ilyet a Dunaferr!

Kiugró árbevétel-növekedés, felrobbanó exportértékesítés, csökkenő személyi jellegű ráfordítások, kevesebb alkalmazott, kilenc év után újra pozitív eredmény, javuló tőkehelyzet - nem volt rossz éve az ISD Dunaferrnek 2017-ben a most közzétett éves beszámoló alapján. Az európai gazdasági konjunktúrát és acélipari trendeket látva azonban éppen ideje volt már, hogy a kedvező helyzet a dunaújvárosi vasműnél is lecsapódjon. Közben feltehetően a 2018-as év is hasonlóan sikeres lehetett és a társaságcsoport nagy álmokat szövöget.

Kiugró számokA már megszokott késéssel, december 28-án tette közzé éves beszámolóját az ISD Dunaferr, pedig ha csak a számokat nézzük, van mire büszkének lennie, nem úgy, mint az elmúlt jópár évben. A társaság konszolidált árbevétele átlépte a 318 milliárd forintot, ami 37,5%-os növekedés év/év alapon. Gyűjtésünk szerint az elmúlt 14 évben egyszer sem tudott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés