Előfizetői tartalom

Kilőtt az SAP a negyedéves számokra

Portfolio
Erős első negyedévről számolt be az SAP a ma reggel közzétett gyorsjelentésében és a menedzsment megemelte az idei évre vonatkozó várakozásait. Sikerült piaci részesedést nyernie legnagyobb riválisaival szemben és a növekedést segíti egy januárban bejelentett akvizíció is. Az SAP részvényei 3 százalékos pluszba ugrottak a nyitást követő percekben.

A gyorsjelentés fontosabb pontjai:A cloud-szolgáltatások bevételei 18 százalékkal emelkedtek az első negyedévben az SAP-nál az előző év azonos időszakához képest és a cég története során először haladták meg az 1 milliárd eurót a devizaárfolyam változások hatásait kiszűrve 31 százalékkal ugrott volna meg a cloud szolgáltatások bevételekülönösen az Egyesült Államokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés