Kincses térkép helyett egy tőzsdei tankönyv

2017. december 18. 09:05    
nyomtatás
 
Egy hiánypótló tőzsdei könyv, mely nem aranyhalat ígér, hanem megtanít horgászni.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A legtöbb tőzsdei kereskedőnek halvány fogalma sincs arról, mit és miért tesz a piacon. Érzelmi döntéseket hoz, melyeket utólag, racionálisnak tűnő érvekkel támaszt alá. Az előbbi viselkedés tán még eredményre is vezetne, ha az illető rendelkezne a jövőbelátás képességével, de ilyet senki sem birtokol. Az eredmény így szinte elkerülhetetlenül árfolyamveszteség lesz!

A kezdeti csalódásokat követően legtöbben a tökéletes kereskedési módszert kezdik el kutatni, és sokaknak egy évtized is kevés ahhoz, hogy belássák, ilyen nem létezik. A sikeres kereskedő című könyv olyan, mint a Mátrix című filmben a piros pirula, abban segít, hogy kinyíljon a szemed, és az önszabotázs helyett a lényegre fókuszálj.

Kincses térkép helyett egy tőzsdei tankönyv


Megrendelem a könyvet

A sikeres kereskedő című átfogó kiadvány 352 oldalon abban segít, hogy képes legyél kialakítani saját kereskedési módszered, melyet alkalmazva hosszú távon érsz el eredményt. A könyv részletesen bemutatja a stratégia alkotóelemeit és kialakításának lépéseit. A stratégia a tőzsdei siker egyik fontos összetevője, mely önmagában keveset ér! Az eredményt nagyban befolyásoló egyéb tényezőkről általában kevesebb szó esik, pedig a kockázatkezelés, a pozícióméretezés, valamint az érzelmek és meggyőződések világa nagyságrendileg határozzák meg, hogy ki mit visz haza a tőzsdeparkettről. A kiadvány utóbbiakat is részletesen tárgyalja.

Az olvasó megismeri a leggyakoribb kereskedési hibákat, és támpontot kap azok elkerüléséhez. A könyv feltárja, hogy mely tényezők befolyásolják gondolkodásunkat, tetteinket és döntéshozatali folyamatainkat a tőzsdei környezetben.


A szerző, Bence Balázs a Portfolio tőzsdei oktatója és a kereskedési szolgáltatásokért felelős divízió vezetője. 1997-ben csöppent bele a tőzsde világába, majd évekig egy magyarországi brókercég kereskedési igazgatójaként dolgozott. Több mint 20 éves tőzsdei tapasztalattal és évtizedes tőzsdei oktatói gyakorlattal volt alkalma megfigyelni, hogy milyen ismétlődő hibákat követnek el a befektetők, illetve melyek azok a kihívások, amelyekkel a kezdő tőzsdézők szembenéznek

Megrendelem a könyvet


Információk:
  • 352 oldal
  • Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás, borítóval
  • ISBN: 978-615-00-0064-0
  • 7400 Ft


A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Jó üzemanyag kell a gondtalan téli autózáshoz (x)

Érdemes a szokásosnál is több gondot fordítani a minőségre. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium