Előfizetői tartalom

Kirúgták a vezérigazgatót, elszállt az árfolyam

Portfolio
A General Electric hétfőn váratlanul menesztette a társaság vezérigazgatóját, miután a GE igazgatótanácsa szerint John Flannery túlságosan is lassan haladt a vállalat átalakításával. A társaság mindemellett profit warningot is közzétett, azonban a befektetők ennek ellenére is örültek a bejelentésnek, a GE árfolyama szárnyal a hétfői piacnyitás után.

A General Electric váratlanul menesztette John Flannery-t a társaság elnök-vezérigazgatói posztjáról, akit Lawrence Culp vált majd a GE élén. A GE továbbá az idei évre várt free cash flow és EPS várakozásait is visszavágta, a társaság mindemellett az erőmű üzletága esetében egy 23 milliárd dolláros leírást is bejelentett. A döntésre rálátó piaci források alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés