Kisállatgyilkos etetőtálat hív vissza az IKEA

2018. július 11. 08:13    
nyomtatás
 
Az IKEA visszahívja a kisállatoknak tervezett Lurvig vízadagolót, mert már két esetet jelentettek a bútorgyártónak, amikor egy kutya feje beszorult a tálba, és az állat megfulladt - olvasható az IKEA közleményében.


Az IKEA visszahívja a kisállatoknak tervezett Lurvig vízadagolót, mivel a kutyák és macskák feje beszorulhat a vízadagoló tartályba, és ez fulladást okozhat.

Az IKEA arra kéri a vásárlókat, hogy ne használják a terméket, és vigyék vissza azt a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapják a teljes vételárat.


Az IKEA két balesetről értesült, amikor kutyák feje beszorult a vízadagoló tartályába és az állatok megfulladtak. A Lurvig vízadagolót 15 piacon kezdte az IKEA árusítani 2017 októberében.

Kisállatgyilkos etetőtálat hív vissza az IKEA


A Lurvig vízadagoló tál. Forrás: IKEA

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Új rendszerben kell számlaadatokat küldeni a NAV-nak (x)

Ingyenes számlázó program is segíti a vállalkozásokat. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium