Előfizetői tartalom

Kispapírok kereskedését függesztette fel az MNB (2.)

Portfolio
Az MNB mától felfüggesztette a Kartonpack Dobozipari Nyrt., az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. és a SET Group Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mert a kibocsátók - a közgyűlés által elfogadott (konszolidált) éves beszámoló hiányában - nem tették közzé a tavalyi éves jelentésüket. A jegybank az éves jelentésének közzétételét szintén elmulasztó, már felfüggesztés alatt álló Közép-európai Gázterminál Nyrt.-vel szemben is intézkedéseket alkalmazott, és újabb célvizsgálatot indít, amely akár a kibocsátó részvényeinek tőzsdéről való törléséhez is vezethet - írja közleményében az MNB.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) folyamatos felügyelés keretében vizsgálta, hogy a tőzsdei kibocsátók a tőkepiacról szóló törvény által előírt április 30-i határidőig közzétették-e a 2017. pénzügyi évről készített éves jelentésüket. A vizsgálat megállapította, hogy a Kartonpack Dobozipari Nyrt., az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt., a SET Group Nyrt. és a Közép-európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés