Előfizetői tartalom

Hódítsd meg a külföldi piacokat

Portfolio
Annyira gyors léptékben terjed és fejlődik a digitális technológia, hogy nehéz tartani azzal a tempót. Pedig a korszerű technológia alkalmazása elengedhetetlen, a kisvállalkozások számára is, ha versenyképesek akarnak maradni, vagy új piacokat akarnak felfedezni, esetleg külföldön szeretnének terjeszkedni. A Pénzcentrum szervezésében a Google Magyarország támogatásával neves szakértők segítségével adunk hasznos tippeket a hazai kkv-k digitális képességinek fejlesztéséhez, az internet adta lehetőségek kiaknázásához, illetve ahhoz, hogy legmodernebb technológiák alkalmazásával hogyan készíthetik elő, támogathatják, tehetik még hatékonyabbá külföldi piacra lépésüket.

Előadók: Vadász Illés, Industry Manager, Google Portik Cseres Zalán, Digital Marketing Strategist, BioTechUSA Forrás Dávid, szerkesztő, Pénzcentrum Moderátor: Nagy Bálint, vezető szerkesztő, Pénzcentrum Tervezett témáink: Hol tart hazai kkv szektor? Fókuszban a digitális képességek. Melyek azok a hazai és globális trendek, amelyeket kihasználva előnyt lehet szerezni? Milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés