Előfizetői tartalom

Koszovóban terjeszkedik az AutoWallis

Portfolio
Újabb országban kapta meg a Jaguar és Land Rover járművek és alkatrészek exkluzív importőri jogát az AutoWallis Nyrt. leányvállalata, a Wallis Automotive Europe. A vállalat ezúttal Koszovóban indította el képviseletét és nyitotta meg az első márkakereskedést, így már nyolc országban van jelen ezekkel az autómárkákkal. Az AutoWallis már középtávon 5 millió eurós forgalmat vár az új piactól, ezzel a csoport tovább erősítheti nemzetközi jelenlétét és piaci pozícióját a közép és délkelet-európai régióban - áll a cég közleményében.

A Wallis Automotive Europe (WAE) által képviselt négy autómárka közül ezúttal a Jaguarral és Land Roverrel terjeszkedik: mostantól Koszovóban is exkluzív importőre (nemzetközi disztribútora) a két prémium márka járműveinek és alkatrészeinek, az eddigi hét ország mellett (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Szerbia, Szlovénia, Macedónia, Montenegró). A WAE a Jaguar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés