Közbeszerzést nyert az Opus leánya

2019. június 12. 14:51    
nyomtatás
 
Az Opus szerdai bejelentése szerint a társaság közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Vabeko Müszaki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel közös ajánlattevőként a legkedvezőbb ajánlatot tette az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. által indított alábbi közbeszerzési eljárásokban. A szerződések keretösszege nettó 22 000 000 000 forint + ÁFA.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • Az Opus szerdán bejelentette, hogy a társaság közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Vabeko Müszaki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel közös ajánlattevőként az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. mint ajánlatkérő által indított alábbi közbeszerzési eljárásokban a legkedvezőbb ajánlatokat tette.
  • A közbeszerzések tárgya: a Magyarország-Szeged: Gázvezetékek építése, a szerződések keretösszege nettó 22 000 000 000 forint + ÁFA, amelytől az ajánlatkérő +30 százalékkal eltérhet. A sikeresen zárult közbeszerzéseken elnyert munkák elvégzésére vonatkozó megállapodást a felek megkötötték.
  • Az Opus 1,5 százalékkal került ma feljebb, míg a társaság részvényárfolyama idén 17,2 százalékkal került lejjebb.

Közbeszerzést nyert az Opus leánya


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Mit jelez a magyar gazdaságnak az Intrum indexe? (x)

Magas GDP-növekedést vetít előre az Intrum Fizetőképességi Index. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium