Közgyűlést tart a Waberer's

2019. március 14. 15:01    
nyomtatás
 
Közzétette közgyűlési meghívóját a Waberer's, a társaság április 16-án 10 órakor tartja éves rendes közgyűlését, a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központjának konferenciatermében, a 1051 Budapest, Arany János utca 1. szám 2. emeletén.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • A Waberer's 2019. április 16-án 10 órakor tartja éves rendes közgyűlését, a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központjának konferenciatermében, a 1051 Budapest, Arany János utca 1. szám 2. emeletén. A közgyűlés határozatképtelensége esetén a megismételt közgyűlést azonos helyszínen és azonos napirenddel 2019. április 29-én, 14 órakor tartják majd.
  • A meghívó szerint a közgyűlés napirendi pontjai között egyebek mellett szerepel a 2018-as üzleti évről szóló jelentések és beszámolók megvitatása és elfogadása, a közgyűlés mindemellett dönt majd a Waberer's csoport javadalmazási irányelveinek elfogadásáról is.
  • A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja 2019. április 9.

Közgyűlést tart a Waberer


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Felpezsdül a hazai energetikai startup piac (x)

Karnyújtásnyira az akár 50 millió forint értékű MVM Edison fődíj. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Statisztikai elemző/Junior statisztikai elemző
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium