Előfizetői tartalom

Eséssel zárta a pénteki kereskedést a magyar tőzsde

Portfolio
Ázsiában emelkedtek a részvényindexek pénteken, miután olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint az USA és Kína a két ország kereskedelmi megállapodását készíti elő Donald Trump és a kínai elnök március közepére tervezett találkozója előtt, a Nikkei 1 százalékos erősödése mellett a sanghaji tőzsde 1,7 százalékot emelkedett. Az irányadó európai részvényindexek erősödtek, míg a hazai részvényindex eséssel zárta a hét utolsó napját, az OTP azonban a délelőtti esését ledolgozva végül emelkedéssel búcsúztatta a pénteki kereskedést.

2019. március 01. 17:13 Megosztás Eséssel zárta a hét utolsó napját a BUX Eséssel zárta a hét utolsó napját a magyar tőzsde, a BUX 162 pontos mínusz mellett 0,4 százalékkal került lejjebb, mg a blue chipek felemásan teljesítettek. A Mol 0,9 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés