FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Lefordult a Magyar Telekom, nagyot esett az Est Media

Portfolio
A hétfői esés után felpattantak az európai tőzsdék a hét második napján, miután a kereskedelmi háborús aggodalmak ezúttal nem fokozódtak. A magyar tőzsde is emelkedik, az OTP felfelé kapaszkodott kedden, a Mol is remek napot tudhat maga mögött, a Magyar Telekom esetében ismét az eladók diktálták az ütemet, míg a nap vesztese az Est Media volt.

A hétfői esés után a vevők ragadták magukhoz az irányítást az európai tőzsdéken a hét második napján, a kereskedelmi háborús aggodalmakat ezúttal a német belpolitikai hírfolyam szorította háttérbe, miután a német CDU és a CSU egyetértésre jutott a menekültügyi vitában, a megállapodást pedig a német kormányválság elkerüléseként értékelték a piaci szereplők....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés