Előfizetői tartalom

Lejtőre került az OTP, a forint is gyengül

Portfolio
Folyamatos lecsorgás jellemezte a hazai tőzsdét kedd délelőtt, az index délig 1,4%-ot veszített értékéből. A forgalom átlagtól kissé elmaradó a BÉT-en, alig 5 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a részvények. Az esésben élen az OTP részvényei járnak, a Magyar Telekom részvények pedig az 50 forintos osztalék nélkül forognak. Eközben a forint piacát is inkább az eladók uralják, az euróval szembeni jegyzések a 265-ös szint felett járnak.

Gyengül a forint Érzékelhető gyengülés bontakozott ki kedden délelőtt a forint piacán. Az euróval szembeni jegyzések a 265-ös szint fölé kerültek, miközben a reggeli órákban még 263,80 forintot kellett adni egy euróért a bankközi devizapiacon.A forint nincs egyedül gyenge teljesítményével, a lengyel zloty is veszteséget szenvedett el a keddi kereskedésben: az euróval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés