Előfizetői tartalom

Lenne vevő a Mol északi-tengeri érdekeltségére

Portfolio
A Premier Oil brit olaj- és gázipari vállalat érdekelt az északi-tengeri Catcher olajmezőben lévő jelenlegi 50 százalékos érdekeltségének növelésében - mondta Tony Durrant vezérigazgató a Reutersnek arra reagálva, hogy a portál banki forrásokra hivatkozva azt írta, értesülései szerint a Mol értékesítené a Catcher olajmezőben lévő 20 százalékos részesedését.

Szeretnénk, ha nagyobb részünk lenne a Catcher olajmezőben - fogalmazott a brit olajcég vezére, akinek szavai szerint az esetleges vásárlás azonban nagyban függ az értékesítési struktúrától. A mezőn 2017 decemberében indult meg a kitermelés. A Catcher olajtermelése a Premier várakozása szerint már áprilisban elérheti a napi 60 ezer hordót, így a mező idei átlagos termelése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés