Lezárulhat az Est Media csődeljárása

2018. március 14. 16:02    
nyomtatás
 
Az Est Media szerdán arról tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy a Fővárosi Ítélőtábla elutasította a Nemzeti Adó- és Vámhivatal fellebbezését és megállapította,
a társaság 2017. szeptember 19-én megkötött csődegyezsége mindenben megfelel a jogszabályoknak. Ezért a Fővárosi Törvényszék korábbi, a társaság csődegyezséget jóváhagyó és a csődeljárást befejezetté nyilvánító végzését a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta.


Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • Az Est Media szerdai közzétettételében arról tájékoztatja a piaci szereplőket, hogy a Fővárosi Ítélőtábla elutasította a Nemzeti Adó- és Vámhivatal fellebbezését, és megállapította, hogy az Est Media 2017. szeptember 19-én megkötött csődegyezsége mindenben megfelel a jogszabályoknak. Ennek következtében a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék korábbi végzését, amely a csődegyezséget jóváhagyta és a csődeljárást befejezetté nyilvánította.
  • A Fővárosi Ítélőtábla határozata elleni további fellebbezésnek nincs helyet. Az Est Media tájékoztatása szerint -a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével- felülvizsgálatnak sincs helye az egyezséget jóváhagyó végzés ellen, így a döntés véglegesnek tekinthető.
  • A csődeljárás a döntés cégközlönyben történő közzétételével fejeződik majd be, és ekkor kerül törlésre a ''cs.a.'' toldat a társaság nevéből. Az Est Media a végzés hivatalos kézhezvételéről és a csődegyezség végrehajtásáról külön tájékoztatásokat fog közzétenni.


Lezárulhat az Est Media csődeljárása(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Bróker / Értékpapír piaci tanácsadó
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium