Lezárult a Cyberg tőkeemelése

2018. november 9. 08:39    
nyomtatás
 
Sikeresen lezárult az Xtend-piacra készülő Cyberg alaptőke emelése.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A zártkörű tőkeemelés keretében, 170 888 darab, a jelenleg forgalomban lévő "A" sorozatú törzsrészvényekkel azonos sorozatba tartozó, 100,- Ft névértékű, névre szóló, dematerializált részvény kibocsátására került sor 2018. 11.07.-én. A részvénykibocsátással a társaság 281,3 millió forintos alaptőkéje 588,8984 millió forintra emelkedik.

Az alaptőke emelés cégbírósági bejegyzésére, továbbá a részvények előállítására a jelen tájékoztatás napján még nem került sor. A társaság a jogszabályi határidőn belül intézkedik a cégbírósági eljárás megindításáról, továbbá a cégbírósági eljárás lezárását követően a részvények előállításáról - áll a közleményben.

Az Xtend piacon a társaság részvényeivel való kereskedés megkezdésére már a megemelt alaptőkével kerül majd sor. A BÉT október 19-i hatállyal regisztrálta a részvényeket az Xtend piacon, a kereskedésének megkezdését a vállalat a szabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén a regisztrációtól számított 90 napos határidőn belül kezdeményezheti.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium