Lezárult a FuturAqua tőkeemelése

2019. augusztus 15. 18:18    
nyomtatás
 
Lezárult a FuturAqua 2019. július 16-i igazgatósági ülésén elhatározott tőkeemelése - tette közzé a társaság. A zártkörű tőkeemelésben résztvevő személyek a szükséges összeget megfizették, így több mint 195 millió forinthoz jutott a vállalat, amit a stratégiai terv végrehajtására fordítanak.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A FuturAqua a 2019. július 16-i igazgatósági ülésen elhatározott alaptőke-emeléssel kapcsolatosan közzétette, hogy a zárt körű tőkeemelésben való részvételre feljogosított személyek az általuk átvételre kerülő mindösszesen 2 509 400 darab törzsrészvény kibocsátási értékét az előírt határidőben befizették. Mindezek eredményeként a vállalat 195 632 824 forint pénzforráshoz jutott, amelyet a társaság a vállalati stratégiai tervének végrehajtására fordít.

A tőkeemelés során a Molnár Lajos és dr. Schalbert Lőrinc felügyelőbizottsági és audit bizottsági tagok érdekeltségébe tartozó Oktker-Nodus Kiadó Kft. elsőbbségi jogával élve 100 ezer darab törzsrészvény, Erdős Richárd Zoltán felügyelőbizottsági és audit bizottsági tag elsőbbségi jogával élve 50 ezer darab törzsrészvény, míg Kis-Benedek Róbert Ferenc igazgatósági tag kötelezettségvállaló nyilatkozatára tekintettel 132 820 darab törzsrészvény tulajdonjogát szerezte meg.

A kibocsátásra kerülő, 2 509 400 millió darab új törzsrészvény az alaptőke-emelés cégbírósági bejegyzésétől számított kilencven napon belül bevezetésre kerül a Budapesti Értéktőzsdére.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium