Előfizetői tartalom

Lezárult a Plotinus részvény-visszavásárlási programja

Portfolio
A Plotinus arról tájékoztatta a befektetőket, hogy a társaság további 4861 darab saját részvényt vásárolt vissza, ezzel a Plotinus sikeresen lezárta az újabb részvény-visszavásárlási programját. A Plotinus a program bejelentése után utalt rá, hogy a program sikeres lezárása után ismét napirendre kerülhet majd a társaság tőzsdéről való kivezetése, amelyről egy későbbi időpontban összehívott közgyűlés határozhat majd.

A Plotinus szerdai tájékoztatása alapján a társaság június 13-án további 4861 darab saját részvényt vásárolt vissza a Budapesti Értéktőzsdén 6000 forint/darab árfolyamon, amelyet követően a Plotinus korábban bejelentett részvény-visszavásárlás programja lezárult. Ahogy arról a korábban beszámoltunk, a Plotinus június 5-én újabb részvény-visszavásárlási programot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés