Előfizetői tartalom

Észrevétlenül zajlik a világ egyik legfontosabb átalakulása - Magyarország is érintett

Portfolio
Szinte észrevétlenül zajlott le a globalizáció a világban az utóbbi években, és ez nem hagyta érintetlenül az értékláncokat sem. A McKinsey tanulmánya szerint, miközben a termelés és a kereskedelem is nőtt a világban, egyre kevesebb az olyan termék, amellyel határon túl is kereskednek. Ez már közel sem igaz a szolgáltatásokra, amelyeknek gazdasági értékét sok nemzeti statisztika máig alulbecsli. A tanulmány kitér arra is, hogy az olyan vizsgált országok, mint Magyarország, mely csoportba tartoznak a globális értékláncokon belül.

Smart Logistics 2019 Érdekel, hogyan forgatják fel a logisztikai piacot az új technológiák és fejlesztések? Akkor gyere el május 21-én a Portfolio Smart Logistics konferenciájára! Részletek itt: Információ és jelentkezés A globalizáció a 2000-es évek közepén érkezett fordulópontjához, igaz, a változásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés