Előfizetői tartalom

Önvezető kamionok és öntanuló algoritmusok árasztják el hamarosan az utakat

Portfolio
A magyar fuvarlogisztikai cégeknek számos hazai és EU-s szabálynak kell megfelelniük, miközben lépést kell tartaniuk a változó fogyasztói és megrendelői igényekkel. Vajon a hálózatba kapcsolt, autonóm járműveké a jövő? Hogyan tudja egyszerűbbé tenni a mesterséges intelligencia és a felhőalapú szolgáltatás a fuvarszervezést, és hogyan birkóznak meg a fuvarcégek az egyre feszítettebb munkaerőpiaci környezettel? Május 21-én, a Portfolio Smart Logistics konferenciáján kiderül.

Smart Logistics 2019 Már csak pár nap, és jön a Portfolio Smart Logistics konferenciája! Te már regisztráltál? Részletek itt: Információ és jelentkezés A logisztikai szereplőknek a hagyományos versenytársak mellett szembe kell nézniük a technológiai innováció által életre hívott új piaci belépőkkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés