Előfizetői tartalom

Lusta tőzsdés módszere - Online előadás

Portfolio
Az egyedi tőzsdei termékekkel való üzletelés, az ezekbe történő befektetés izgalmas, kihívással teli tevékenység, ami azonban akár napi több óra időráfordítást is igényelhet. Mi a teendő akkor, ha te nem tudsz hosszú órákat rááldozni, de mégis érdekel a tőzsde? Regisztrálj online előadásunkra, és megtudod a választ.

Szerencsére a tőzsdézés egy rugalmas rendszer, mindig van olyan kereskedési időtáv, és olyan piac, ami neked éppen megfelel. Ha kevesebb időd van a piacokkal foglakozni, akkor a rövid távú kereskedést felejtsd el, koncentrálj a hosszabb távú árfolyammozgásokra, ahol elegendő kétnaponta ellenőrizni, hogy mi történt a tőzsdéken. Hétfői online előadásunkon egy kevés időráfordítást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés