Előfizetői tartalom

Magyar multi épül, újjászületik az ország egyik legismertebb márkája

Egy több mint 100 éves magyar márkát élesztett újra Joerg Bauer, miután a GE korábbi itteni vezetőjeként megvásárolta az amerikai multi régiós fényforrás- és globális autólámpa-üzletágát. 10 év alatt 1 milliárd dolláros vállalattá szeretné tenni a ma közel 300 millió dolláros árbevételű céget. Az elnök-vezérigazgatót kérdeztük, aki előadást tart az év egyik legnagyobb pénzügyi rendezvényének ígérkező csütörtöki Business and Finance Summit 2018 konferenciánkon is. A rendezvényre még nem késő regisztrálni.

Portfolio: Bombaként robbant a hír év elején, hogy Ön vásárolja meg a GE régiós fényforrás- és globális autólámpa-üzletágát, és a nálunk jól ismert Tungsram néven viszi tovább a cégcsoportot. Itt él, és a GE korábbi magyarországi elnökeként jól ismeri Magyarországot, a társaság székhelyéül is Budapestet választotta. Mondhatjuk, hogy új magyar multi épül? ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés