Magyarország helyett bitcoin: hatalmasat ugrott a gyorsétteremlánc árfolyama

2018. január 3. 19:07    
nyomtatás
 
Pár hónapja, amikor bezárt a budapesti Liszt Ferenc téren található egyetlen magyar étterme, még azt gondoltuk, nem mostanában fogjuk ismét hallani a nagy mellekre mint üzletpolitikára építő Hooters gyorsétteremlánc nevét. Nagyot tévedtünk.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A Bloomberg beszámolója alapján ma azzal robbant be a hírekbe a Hooterst működtető franchise hálózat, a Chanticleer Holdings, hogy bejelentette: a Mobivity Holdings Corp.-pal együttműködve blockchainalapú ügyfélhűség programot indít. A hűséges Hooters-vendégeket a "Mobivity Merit" nevű tokennel ajándékozza meg a cég.

Az új kriptodeviza ugyanarra az elvre épül, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple vagy a Litecoin.

Több se kellett a befektetőknek, akik mindenre ugranak, aminek a bitcoinhoz vagy valamelyik kistestvéréhez köze lehet: 41%-os pluszba húzták tegnap a gyorsétteremlánc árfolyamát, amely az elmúlt három évben inkább csak vergődött. Ma már korrigál az árfolyam, de a hasonló bejelentésekre továbbra is érdemes lesz odafigyelni.

Magyarország helyett bitcoin: hatalmasat ugrott a gyorsétteremlánc árfolyama


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium